Information om Chlorella

Forsiden
Sygdomme og symptomer
Alternativ behandlingsformer
Vitaminer og mineraler
Mad og sundhed
Graviditet og fødsel
Hvem er BioNordic
Spørg naturterapeuterne
Alternativ Netshop
Klinik Heilpraktiker Per W Hansen
Kontakt Per W Hansen
  CHLORELLA

  Chlorella er en encellet grøn ferskvandsalge af arten Chlorella pyrenoidosa. Algen er på størrelse med et rødt blodlegeme, og indeholder bl.a. klorofyl (det grønne farvestof i planter), proteiner og forskellige vitaminer og mineraler.

  Chlorella er et præparat der styrker immunforsvaret, får sår, skader og mavesår til at heles hurtigere, bidrager til at beskytte mod giftig forurening, regulerer fordøjelsen og tarmfunktionen, stimulerer væksten og får skadet væv til at gro, hæmmer alderdomsprocessen og giver et effektivt værn mod stråleskader.

  I dag er nogle af de alvorligste sygdomme fremkaldt af forstyrrelser i de menneskelige celler, kroppens fundamentale byggesten. Derfor har terapi eller forebyggende behandling, der virker direkte på celleplanet, de bedste udsigter til succes.

  Mange mennesker oplever, at de bliver indhentet af ernæringsbrist, hvilket typisk giver sig udslag i træthed og uoplagthed og et større antal syge- og fraværsdage om året.

  Den mest effektive måde at styrke en sådan svækket organisme på er at vitalisere hver eneste celle i kroppen. Når cellerne er sunde og velfungerende, er organismens mulighed for forsvar mod sygdomsangreb Optimal.

  I de senere år har Bio Chlorella (Bio står for 100% naturlig) vakt videnskabens interesse på grund af dens potentielle helsefremmende egenskaber. Bio Chlorella er omtrent på størrelse med et menneskeligt blodlegeme, og altså så lille, at den kun kan ses i et mikroskop. Til gengæld formerer plantecellerne sig med en enorm hastighed, hvilket har muliggjort den moderne produktion af algen under absolut hygiejniske og kontrollerede forhold.

  Det var den hollandske biolog M.W. Beijernick, der i 1890 opdagede den biologiske Chlorella. Han havde sat sig for at finde ud af, hvorfor ferskvandssøer bliver grønne. Hans undersøgelser førte til konstateringen af de mikroskopiske Bio Chlorella alger. Den grønne farve skyldes algernes indhold af store mængder klorofyl, en i sig selv meget vigtig ernæringsfaktor. Det skal her understreges, at klorofyl for at bevare sine ernæringsmæssige og medicinske egenskaber skal være af naturlig beskaffenhed dvs. bygget op omkring et natriumatom. Kunstigt klorofyl anvendes flere steder i fødevareindustrien og er bundet til et kobber-ion.

  Bio Chlorella indeholder mere naturligt klorofyl end noget anden kendt fødemiddel.
  Klorofyl kaldes også planternes blod, fordi dets kemiske opbygning ligner opbygningen af vores eget røde blodlegeme, hæmoglobinet. Det har en meget kraftig afgiftende funktion og kan endog reducere risikoen for stråleskader. Ifølge det amerikanske tidsskrift American Journal of Surgery er det også en hjælp til helbredelse af indre sår og infektioner, hudproblemer og pyoré (purulent betændelse).

  Interessen for Bio Chlorella skyldtes oprindeligt dets enorme indhold af fuldværdige proteiner, der udgør op til 60% af planten, og som produceres 50 gange hurtigere end i andre afgrøder. Til sammenligning kan nævnes, at sojabønner indeholder 39 % protein og skummetmælkspulver 35 % Bio Chlorella har betragtelige mængder af proteinet lysin - den aminosyre der begrænser proteinudnyttelsen af langt de fleste vegetabilske fødemidler.

  Det er dette ekstremt høje proteinindhold, der forklarer Bio Chlorellas appetitdæmpende virkning og dermed dets relevans i slankekure. Tages Bio Chlorella sammen med de normale måltider øges proteinoptagelsen på grund af Bio Chlorellas særlige aminosyresammensætning.

  Man har talt om Bio Chlorella som en »grøn« livsforsikring på grund af det betydelige indhold af næringsstoffer - faktisk er Bio Chlorella det mest omfattende og rigeste fødemiddel, der kendes i dag (kun Unik Spirulina og Grøn Magma (Barley) nærmer sig denne rigdom af naturlige næringsstoffer). Det indeholder mere B12 vitamin end okselever og flere vitaminer og mineraler end noget andet næringsmiddel.

  Men Bio Chlorella er ikke blot rigt på vitaminer (rigere på A vitamin end spinat) og mineraler (bl.a. kalium, zink, jern, og jod), men det er tillige den bedste kilde til forsyning af DNA/RNA, som er ansvarlig for produktionen af energi, protein og enzymer i hver enkelt celle.

  Bio Chlorella viste sig at kunne reducere de symptomer af mavesmerter (trykkende fornemmelse, halsbrand, opstød og kvalme), som ofte optræder hos patienter med mave- og tolvfingertarmsår.

  Eksperimenterne blev gennemført af dr. Yoshio Yamagische, der har fremlagt sine resultater i tidsskriftet nihon iji shimpo i en artikel, der bærer titlen »Behandling af fordøjelsessår med Chlorella«.

  Ved levnedsmiddelinstituttet på et andet japansk universitet (Kinki universitet) viste en dobbeltblind undersøgelse, at blodtrykket sænkedes i den gruppe, som fik ordineret Bio Chlorella.

  Mange andre undersøgelser har vist, at Bio Chlorella indeholder vækststimulerende substanser, anti-virus bestanddele og substanser, der virker blodsukkersænkende og nedsætter risikoen for hjerteslag.

  Af stor interesse og betydning er også Bio Chlorellas evne til at styrke det almindelige immunforsvar. Den amerikanske speciallæge Dr. David Steenblock, der har skrevet en bog om Bio Chlorella, siger, at flere undersøgelser viser, at Bio Chlorella effektivisere menneskets immunmekanisme, idet det er i stand til at højne interferonniveauet. Han fremhæver også plantens evne til at flere tungmetaller, bekæmpelsesmidler og andre miljøgifte fra organismen. En sådan afgiftende virkning kan i øvrigt også opnås med hvidløg.

  Den kendte finske ernæringsekspert Rauli Måkelå har udtalt, at Bio Chlorella ikke blot formår at forebygge mod sygdomme, men også at sænke blodets kolesterolværdier og styrke immunforsvaret. Han gør desuden som flere andre opmærksom på præparatets afgiftende egenskab takket være den store forekomst af naturligt klorofyl.

  Bio Chlorella er fremstillet under en særlig produktionsproces, der bevirker, at cellevæggen i hver enkelt alge er brudt, hvorved der opnås en maksimal optagelighed af næringsstofferne (ca. 80%).

  Men for at øge den maksimale ernæringsværdi er Bio Chlorella tilsat 1-2% Grøn Magma (Barley), en anden sensationel ernæringsfaktor, udvundet af saften af usprøjtede og ugødede unge bygplanter.

  Grøn Magma blev første gang anvendt terapeutisk i Japan, og det har vist sig, at denne substans har en gunstig virkning på mange forskellige lidelser, dårlig fordøjelse, mavesmerter, mavesår, for højt blodtryk, vitamin- og mineralmangel, hudsygdomme, fedme, sukkersyge, træthed, hæmorider og irritabilitet.

  Bio Chlorella forhandles uden nogen tilsætning af konserverings- eller farvestoffer i klare gelatinekapsler og anbefales som et kosttilskud til generel styrkelse af sundheden samt under rekonvalescensen. Det bruges af alle, der ikke ønsker eller kan indtage store måltider (også under slanke- og fastekure), og som alligevel er fysisk og intellektuelt aktive.

  Produktet:
  * 350 mg knust Bio Chlorella (Chlorella vulgaris)
  * Vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose)
  * Grønne Barley planter (Hordeum vulgare) (tørrede grønne bygplanter)

  Indhold:
  Dåse med 150 kapsler a 350 mg
  Anvendelse: 1-3 kapsler til hvert måltid.
  Ved almindelig mathed 6-8 kapsler 3 gange daglig

  Klik for at bestille Chlorella i Netshoppen.

TIL TOPPEN

Bionordic skal oplyse, at virkninger af råd og behandlingsformer, relateret til specifikke lidelser, ikke er dokumenteret. De oplysninger som findes her på siden har til formål at skabe velvære. De er ikke tænkt som erstatning af lægeordineret medicin og behandling. Anvendelse af oplysninger på siden bør ske i samråd med læge. Bionordic kan på ingen måde drages til ansvar for brugen af de oplysninger som findes her på siden.


© Copyright 2000 BioNordic® - All rights reserved