Naturmedicinsk vejledning til bekæmpelse af hudproblemer

Forsiden
Sygdomme og symptomer
Alternativ behandlingsformer
Vitaminer og mineraler
Mad og sundhed
Graviditet og fødsel
Hvem er BioNordic
Spørg naturterapeuterne
Alternativ Netshop
Klinik Heilpraktiker Per W Hansen
Kontakt Per W Hansen
  Hudproblemer behandles, når man kontakter læger eller speciallæger, oftest med kortisonsalver eller andet ud fra filosofien om at man skal kurere problemet ved at påvirke huden. Det selvom huden på længere sigt bliver tynd og ubrugelig og meget mere modtagelig for forskellige problemer.

  Bionordic har sammensat en kurpakke løsning som har det formål at ændre på forhold inde i kroppen som kan være medvirkende til, at problemer bliver kroniske.

  Forskellige aspekter:

  Mælkesyrebakterier: Ved behandling de fleste hudproblemer skal man arbejde vedr. sammensætningen af bakterier i tarmen. Ofte har folk med kroniske hudproblemer en for dårligt fungerende tarm med en ugunstig balance mellem sunde og usunde bakterier i tarmen, hvilket gør tarmslimhinderne mere udsatte med fare for at komponenter lander i blodbanen.

  Leveren: Har betydning for kroppens afgiftning herunder neutralisering af toksiner og hormoner som cirkulerer i blodbanen.

  Nyrerne: Skal rense blodet og vigtige for kroppens afgiftning.

  Fedtsyrerne: De flerumættede fedtsyrer som ikke kan ikke dannes af kroppen selv, men må tilføres kaldes de essentielle fedtsyrer (EFA.) De essentielle fedtsyrer er forløbere for prostaglandiner og leukotriner som er en form for vævshormoner, med indflydelse på alle hormonalt styrede processer i cellen. Skadelige prostaglandiner/eikosanoider kan være skyld i hudproblemer, betændelser og inflammationer. Hvis man mangler fedtsyrer bliver huden mere tør, idet hudens evne til at holde på vandmolekylerne bliver reduceret.

  Kurpakken til ca. 8 uger:

  2 pakker Symbioflor som er gavnlige mælkesyrebakterier: De beskytter mod skadelige bakterier og svampe samt hjælper kroppen at bekæmpe svampen. Pris pr. dåse 154 kr., antal 180 stk. pr. dåse

  3 dåser med Marietidsel urtekapsler, 90 stk. , 88 kr. pr. dåse. Fremmer kroppens udskillelse af toksiner via leverstimulerende egenskaber.

  1. Løvetands–te 250 gram. Løvetand stimulerer leveren og leverens afgiftningskapacitet, endvidere god mavetarmsystem. Pris 48 kr.

  2 pakker Gyldenris a 80 gram, samlet pris 62 kr..

  2 dåser Chlorella til afgiftning af kroppen, pris 106 kr pr. dåse med 150 stk.

  2 dåser EPA-GLA+ fra Biosym, 120 kapsler. Essentielle fedtsyrer der er vigtige for kroppen og huden. Pris 215 kr. pr. dåse.

  2 æsker med det homøopatiske drikkeampulprodukt Psorinoheel som anvendes ved kroniske hudproblemer. Pris 110 kr. pr. æske indeholdende 10 ampuller. Indtag 3 ampuller om ugen. Mandag, onsdag og fredag

  Føg ellers pakningsanvisning for dosering på de forskellige produkter.
  Kurpakken suppleres udmærket med individuelt udvalgte udvortes midler.
  Den samlede pris for kurpakken er 1544 kr.

  (Klik her for at bestille kurpakken)

  Kuren kan anvendes ved forskellige hudproblemer som bl.a. akne, eksem, psoriasis og uren hud.

TIL TOPPEN

Bionordic skal oplyse, at virkninger af råd og behandlingsformer, relateret til specifikke lidelser, ikke er dokumenteret. De oplysninger som findes her på siden har til formål at skabe velvære. De er ikke tænkt som erstatning af lægeordineret medicin og behandling. Anvendelse af oplysninger på siden bør ske i samråd med læge. Bionordic kan på ingen måde drages til ansvar for brugen af de oplysninger som findes her på siden.


© Copyright 2000 BioNordic® - All rights reserved