Naturmedicinsk vejledning

Forsiden
Sygdomme og symptomer
Alternativ behandlingsformer
Vitaminer og mineraler
Mad og sundhed
Graviditet og fødsel
Hvem er BioNordic
Spørg naturterapeuterne
Alternativ Netshop
Klinik Heilpraktiker Per W Hansen
Kontakt Per W Hansen
  Bionordic tilbyder en Online konsultation som koster 300,00 kr. Vi skal oplyse, at pengene skal være betalt/overført inden konsultation kan finde sted. Når vi har registreret din betaling, modtager du inden der er gået 72 timer en konsultation med de informationer, som vi har vurderet er relevante for dig. Bionordic skal oplyse, at denne konsultation ikke er tænkt som erstatning for lægeordineret medicin eller behandling.

  Eksempler på hvad bionordic´s produkt kan indeholde:

  • Vurdering og handleplan.
  • Individuel kostvejledning.
  • Vitaminer/Mineraler. Hvor lang tid? Hvor høje doser?
  • Individuel rådgivning i relation til plantemedicin, homøopati, cellesalte, hydroterapi, mentale træningsprogrammer og andet. Vi finder alle nyttige råd og oplysninger som passer til dine behov indenfor forskellige alternative behandlingsformer.
  • Hvordan skal jeg bruge akupressur (akupunktur uden nåle)? Hvor lang tid og hvordan? Skitser og forklaringer följer med bestillingen.
  • Zoneterapi. Hvor lang tid og hvordan? Skitser og forklaringer følger med bestillingen.
  • Andet nyttig information og oplysning samt praktiske råd.
  • Sammenfatning af de vigtigste ting i materialet.
  • Du modtager typisk mellem 8-12 A4 sider via mail relateret til dit problem.
  Ved at bestille Bionordic’s Online konsultation kommer du i besiddelse af en masse nyttige redskaber fra den alternative verden. Det giver dig mulighed for at blive mest mulig aktiv i forhold til en sygdomssituation, også selvom du i forvejen er i medicinsk behandling, eller alternativ behandling.
  Vi giiver dig svaret på, hvad du selv kan gøre for at være den bedst mulige medspiller i en sygdomssituation.

  Hvis du ikke synes vores Online konsultation er noget for dig, foreslår vi, at du integrerer råd fra siderne der omhandler ”Sygdomme og symptomer”.

  For at den individuelle rådgivning kan blive så præcis som mulig er vi nødt til at kende lidt til din historie. Det er generelle spørgsmål, hvoraf nogle, afhængigt af problemets karakter, kan være overflødige.

  Oplysningerne behandles med største diskretion.

  Klik for at bestille Online konsultation hos Per W Hansen.

TIL TOPPEN

Bionordic skal oplyse, at virkninger af råd og behandlingsformer, relateret til specifikke lidelser, ikke er dokumenteret. De oplysninger som findes her på siden har til formål at skabe velvære. De er ikke tænkt som erstatning af lægeordineret medicin og behandling. Anvendelse af oplysninger på siden bør ske i samråd med læge. Bionordic kan på ingen måde drages til ansvar for brugen af de oplysninger som findes her på siden.


© Copyright 2000 BioNordic® - All rights reserved