informasjon om Hjerte- og karsykdommer

Forsiden
Sykdommer og symptomer
Alternativ behandlingsformer
Vitaminer og mineraler
Mad og sundhed
Graviditet og fødsel
Hvem er BioNordic
Spørg naturterapeuterne
Alternativ Netshop
Kontakt BioNordic
  Hjerte- og karsykdommer

  Hjerte- og karsykdommer er en fellesbetegnelse for sykdommer som kan oppstå i hjertet og kroppens blodårer. Lidelsene skyldes hovedsaklig åreforkalkning som kan ramme årene i hjertet, hodet og bena.

  Hjerte- og karsykdommer er blant de vanligste og mest alvorlige folkesykdommer i Skandinavien. Mange lever lenge med sykdommen, men nesten annenhver i Skandinavien dør av en hjerte-karlidelse.

  Risikofaktorer som økende alder, kjønn og arv kan ikke påvirkes, men vi kan selv påvirke andre risikofaktorer som røyking, ugunstig kosthold og mangel på fysisk

  Kurpakken er egnet til å forebygge hjerte- og karsykdommer og også forebygge videreutvikling av eksisterende hjerte- og karsykdom.

  Kurpakke Hjerte- og karsykdommer 4-6 uger indeholder:
  1. stk. E vitamin kapsler, naturlig, 335 mg., 90 stk., 119,00 kr.

  1. stk. Selen Selen, amino tabletter, 100 mcg, 60 stk. 43 kr.

  1 pakke Hvidtjørn-te, 150 gram, 82 kr.

  1. stk. Ginkgo biloba Kinesiske kapsler 2200 mg 120 kr.

  1 stk. Omega-3 fedtsyrer (+ andre fedtsyrer) EPA-GLA+ - 120 kapsler, 219 kr.

  2 pakker Circulo-injeel med 10 drikkeampuller, 220 kr.

  Pris for hele kurpakken er Danske Kroner 803 kr.
  Omregnet til Norske kroner bliver prisen 902 NKR.
  Produktet findes i Netshoppen under Kurpakker.
  Det sendes til hele Skandinavien.

  Med alderen kommer der problemer med forkalkinger i kredsløbet, det er en naturlig proces.

  Nedenstående sammensætning af produkter i en kurpakke er produkter som påvirker kredsløbsfunktionen i positiv retning:

  1. E-vitamin:
  Tilskud af E-vitamin (op til 1.000 I.E./dag) reducerer risikoen for iltning af LDL og kan muligvis reducere risikoen for sygdomme i kredsløbet. Det er E-vitamins anitioxidante effekt.

  2. Selen
  Det er et mineral med stærk antioxidant effekt der beskytter hjertet.
  Forskning viser, at lavt Selen indhold måske gør mere sårbar for hjerte- og kredsløbssygdomme. De som havde et lavt selen niveau var 2-3 gange så tilbøjelige for at dø af hjertesygdomme, end de som havde et højt indhold. Selen beskytter arterierne ved at forebygge sammenklumpninger af blodpladerne.

  3. Hvidtjørn-te
  Hvidtjørn (Crataegus) hører til rosenfamilien. I Tyskland ses oftest den engriflede og den togriflede hvidtjørn - begge er hurtigtvoksende buske med lappede blade og ret lange torne.
  Om efteråret bærer busken lysende røde, melede bær, der ligesom bladene og blomsterne indeholder de aktive stoffer, som hvidtjørn er kendt for, bl.a. flavovener, saponiner, garvesyre og mineraler, som regulerer hjertets funktion og styrker og stabiliserer kredsløbet.

  4. Omega-3 fedtsyrer + andre fedtsyrer
  En blodprop dannes, når blodets celler kommer i kontakt med områder af arterierne, hvor åreforkalkningen er blevet beskadiget eller er revnet. Blodplader klæber til stedet, og hvis der kun er lidt plads, kan blodstrømmen helt blokeres. Imidlertid kan disse første ansamlinger opløses igen, og bliver det også i mange tilfælde helt spontant, men hvis man har indtaget n-3, er tendensen til blodpropsdannelse generelt mindre, og ansamlinger opløses lettere igen.
  Påvirkning af blodpladernes tendens til sammenklæbning ses helt fra lave doser på 1-2 gram n-3 fedtsyrer om dagen med stigende effekt ved stigende dosis.

  De andre fedtsyrer af n-6 typen og n-9 typen har også terapeutiske egenskaber for kredsløbet.

  5. Ginkgo biloba
  Ginkgo-ekstrakt kan opfange og nedbryde frie radikaler og dermed forebygge iltning af fedtstoffer i kredsløbet. Ginkgo har desuden vist sig at kunne afspænde væggene i blodkarrene, hæmme blodplade-aktiverende faktorer og fremme mikrocirkulationen.

  6. Circulo-Injeel
  Sælges i pakning med 10 ampuller (indtages også gennem munden!)
  Homøopatisk lægemiddel uden godkendte terapeutiske indikationer

  Konsultasjon til opbyggelse af hjertekredsløb

TIL TOPPEN

Bionordic skal oplyse, at virkninger af råd og behandlingsformer, relateret til specifikke lidelser, ikke er dokumenteret. De oplysninger som findes her på siden har til formål at skabe velvære. De er ikke tænkt som erstatning af lægeordineret medicin og behandling. Anvendelse af oplysninger på siden bør ske i samråd med læge. Bionordic kan på ingen måde drages til ansvar for brugen af de oplysninger som findes her på siden.


© Copyright 2000 BioNordic® - All rights reserved